maanantai 6. huhtikuuta 2015

Hyvä seura ja ruoka, erinomainen mieli!



 Tämän vuoden ensimmäiset tuoreet parsat tuli syötyä nyt pääsiäisenä. 
Tänä vuonna meillä ei kuulunut lammas pääsiäisen ruokapöytään, mutta parsa vaikuttaa muutaman vuoden kokemuksella olevan nyt osa sitä. Ja mikä sen parempaa! Itselleni parsa tuo kevään ruokalautaselle.
Ensimmäinen kerta nautittiin voisulalla. Ehkä seuraavat saavat hollandaise-kastikkeen seurakseen.
 

 Pääsiäiseen kuului ihanaa yhdessäoloa ja rentoutumista ystävien ja sukulaisten seurassa.
Totesimme myös, että harjoitus tekee mestarin ruoanlaitossa.
Kalliomäen keittiössä valmistui Karkhie, jota valmistettiin ja maisteltiin hartaudella.



 Ja mikä sen mainiompaa yhdessä tekemistä kuin pitsan valmistaminen leivinuunissa.
Mainion nuorenherran sanoin voimme vain todeta: "Parasta pitsaa koskaan. Peukku ja kymmenen pistettä!"


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti